-->

## Chef and IPC Certificates  codechef November cook off challenge solution-

Problem statement-

There were $N$ students (numbered $1$ through $N$) participating in the Indian Programming Camp (IPC) and they watched a total of $K$ lectures (numbered $1$ through $K$). For each student $i$ and each lecture $j$, the $i$-th student watched the $j$-th lecture for ${T}_{i,j}$ minutes.

Additionally, for each student $i$, we know that this student asked the question, "What is the criteria for getting a certificate?" ${Q}_{i}$ times.

The criteria for getting a certificate is that a student must have watched at least $M$ minutes of lectures in total and they must have asked the question no more than $10$ times.

Find out how many participants are eligible for a certificate.

### Input

• The first line of the input contains three space-separated integers $N$$M$ and $K$.
• $N$ lines follow. For each valid $i$, the $i$-th of these lines contains $K+1$ space-separated integers ${T}_{i,1},{T}_{i,2},\dots ,{T}_{i,K},{Q}_{i}$.

### Output

Print a single line containing one integer — the number of participants eligible for a certificate.

### Constraints

• $1\le N,K\le 1,000$
• $1\le M\le {10}^{6}$
• $1\le {Q}_{i}\le {10}^{6}$ for each valid $i$
• $1\le {T}_{i,j}\le 1,000$ for each valid $i$ and $j$

### Example Input

4 8 4
1 2 1 2 5
3 5 1 3 4
1 2 4 5 11
1 1 1 3 12


### Example Output

1


### Explanation

• Participant $1$ watched $1+2+1+2=6$ minutes of lectures and asked the question $5$ times. Since $6, this participant does not receive a certificate.
• Participant $2$ watched $3+5+1+3=12$ minutes of lectures and asked the question $4$ times. Since $12\ge M$ and $4\le 10$, this participant receives a certificate.
• Participant $3$ watched $1+2+4+5=12$ minutes of lectures and asked the question $11$ times. Since $12\ge M$ but $11>10$, this participant does not receive a certificate.
• Participant $4$ watched $1+1+1+3=6$ minutes of lectures and asked the question $12$ times. Since $6 and $12>10$, this participant does not receive a certificate.

Only participant $2$ receives a certificate.

### Must Join My telegram channel for more editorial post-

Solution -

this problem can be solved by using brute force approach .